www.sscmodrica.com

Форум ученика СШЦ Јован Цвијић
Danas je 10 Sep 2010 23:38

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Košarkaško igralište u Modriči
PostPoslato: 05 Apr 2008 21:35 

Pridružio se: 31 Mar 2008 00:32
ma dzaba pricate, ne daju ovi para :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008 22:26 

Pridružio se: 01 Feb 2008 15:34
Znam da je proslo mnogo vremena kako se nisam javljao, da budem iskren nisam ni dolazio na forum.

Posao i obaveze rade svoje i covjek nekako nesvjesno zapostavi neke stvari i stavi ih malo u stranu, ali evo I Come Back :).

Nastavljamo sa kosarkasim igralistem. Sutra bih trebao ici na razgovor o ovoj temi, pa cu vidjeti sta ce se dogoditi, pokusacu da dobijem sto je vise moguce, ali ako mi zatreba pomoc, racunam na sve Vas.

Ovaj grad zasluzuje jedno dobro igraliste, ne trazim nista pretjerano, ne trazim svemirski brod, pokusacemo za pocetak da dobijemo ono sto uspijemo. Trazicu bukvalno sve, a vidjecu sta ce mi reci i koliko mozemo dobiti. Nazalost posao pregovaranja nekada nije dobar, ali vidjecemo, mozda je bolje ikakav kos, nego nikakav, ko zna, trazicu sve, nadam se da cemo dobiti nesto.

Puno pozdrava za sve posjetitelje ove teme!

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008 21:29 

Pridružio se: 01 Feb 2008 15:34
Prodje jos vise vremena, ali evo sada mi je nekada lijepo navece kada prodjem pokraj Hale i vidim da se igra kosa. Mozda je trebalo samo malo zapeti, a sve je bilo vec tu, samo malo dobre volje.

Volio bih da je to sve malo bolje sredjeno, ali treba jos poraditi na tome, nadam se da ce nekada i to biti, ali trebace vremena i novcanih sredstava da se to uradi.

Makar smo dobili nesto, nije na pravom nivou, ali onaj ko zeli moze otici i nekada baciti loptu na kos.

Puno se zahvaljujem svima onima koji su bili uz mene i volio bih i da ostali pokrenu neke svoje akcije i da ih sprovedu u djelo.

Pozz!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 1 sat [ DST ]